Briose cu cafea,mascarpone si pireu de castane

de ela in Prajituri, 9 Feb 2012 | 3147 vizualizari

 

briosele astea i le dau Claudiei....sunt moi,pufoase si energizante...dau si cafea :))

 

INGREDIENTE

  • 50 gr cappuccino praf
  • 1 lingura cafea naturala macinata
  • 2 oua
  • 100 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 200 gr faina
  • 1 lingura cacaoa
  • 50 ml ulei masline
  • 150 gr crema mascarpone
  • DECOR:
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 gr mascarpone
  • 5 linguri pireu de castane
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite cacaoa nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea,mascarpone si pireu de castane:

Fierbem apa si o turnam peste cafea si cappuccino si lasam sa se raceasca.


Batem ouale spuma cu zaharul apoi adaugam 150gr mascarpone si omogenizam.


Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si o incorporam in compozitia de mai sus,apoi adaugam uleiul si omogenizam totul foarte bine.Punem aluatul in hartie si tava de briose si dam la cuptor 20-25minute,pana este copt frumos.Scoatem si lasam sa se raceasca.


Mixam frisca cu zaharul vanilat,adaugam apoi crema mascarpone si pireul de castane si omogenizam bine.Punem crema intr-un pos si ornam briosele la care le taiem capacele deasupra.


Restul de compozitie care ne ramane o amestecam cu nesquik-ul si facem mot la briose.


.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea,mascarpone si pireu de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (119)

mihaelar63 1

13.02.2012, 01:51

La multi ani , Ela draga noastra !!!
Sa ai o viata fara griji , un suflet senin si sanatate multa

Sim0na 1

15.02.2012, 20:26

Nu refuz nici briosa, nici cafeaua! Bune!!

ela 1

15.02.2012, 23:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute