Briose cu caise si ciocolata

de anca_rm in Prajituri, 17 Iul 2013 | 2451 vizualizari

 

Fetitei mele ii plac foarte mult briosele , de fapt ii plac prajiturile mici cu fructe .De aceea fac destul de des aceasta reteta la care adaug fructe de sezon . In reteta de azi caise si fulgi de ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml zahar
  • zahar vaniliat
  • 75 ml de ulei
  • 7 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu caise si ciocolata:

Pornim cuptorul la 180 grade.

Ouale cu zaharul si zaharul vaniliat se pun intr-un bol si se mixeaza pana cand se fac spuma , se adauga in fir subtire uleiul ( ca si la maioneza); se amesteca pana se incorporeaza bine . Se adauga faina ( daca este prea subtire atunci se mai pot pune 1-2 linguri de faina) si praful de copt .

Se pune cu o lingura in formele de briose (in tava de briose cu hartie, in tava simpla tapetata cu faina sau in forme individuale) . Dupa ce puneti in toate cate o lingura de aluat se pot adauga bucatele de fructe si peste se mai pune cate o lingura de aluat .

Eu peste mai pun fructe si ciocolata

Se da la cuptor pentru 20 minute , dar pentru siguranta se face testul scobitorii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de portocale