Briose cu cascaval Sofia si broccoli

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2012 | 2914 vizualizari

 

O reteta de Briose cu cascaval Sofia si broccoli usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (pentru 12 briose):
  • 200g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g broccoli congelat
  • 1 legatura de ceapa verde 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Sofia si broccoli:

Ouale se bat bine impreuna cu laptele si uleiul, si se adauga mai apoi cascavalul taiat cubulete, ceapa taiata marunt si broccoli desghetat si taiat bucati.


Torni compozitia lichida peste faina amestecata cu praful de copt, si le omogenizezi.


Ungi formele cu putin ulei si le asezi intr-o tava rece tapetata cu hartie de copt si le umpli pana la un deget sub margine.


Dai totul la cuptor (preancalzit) pentru aproximativ de 35-45 de minute, pana sce vezi ca briosele s-au rumenit putin deasupra.


reteta advertorial Delaco

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Sofia si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

jolygina 1

12.12.2012, 12:50

super ,cu formele de la delaco

Satisfyyourcravings 1

12.12.2012, 13:33

Super arată!

adry88 1

12.12.2012, 21:17

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza