Mamaliga impaturita

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 9388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 l apa,
  • 500 g faina de malai,
  • 200 g slanina,
  • 200 g carnat
  • 250 g branza de burduf,
  • 200 g telemea,
  • sare,
  • pentru servit:
  • smantana si oua.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga impaturita:

Se pune la fiert apa cu sare dupa gust,cand da in clocot se toarna in ploaie faina si se amesteca energic cu telul pentru a nu se face gogoloase,se amesteca incontinuu pana este fiarta faina de malai.

Se razaleste branza si telemeaua,carnatul si slanina se taie felii.

Slanina se prajeste intr-o tigaie,cand este aproape prajita se adauga si carnatul si se calesc impreuna.

Intr-o forma de yena,se pune pe fund putina untura rezultata de la topirea slaninii.

Se pune un strat de mamaliga,deasupra carnat si slanina,1/2 din telemea,un strat de mamaliga,carnat si slanina,branza telemea,un strat de mamaliga,slanina si carnat si restul de telemea.

Se da la cuptor 20-25 minute pana se topeste branza.

Se prajesc ouale si se servesc alaturi de mamaliga impaturata si smantana.

Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga impaturita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mimmi 1

12.05.2011, 21:16

babi5 1

14.10.2013, 17:50

sorina29 1

15.10.2013, 18:05

sa va dau un sfat,inainte de a pune faina de malai in apa care fierbe umezit-o bine cu apa si asa o turnati odata in apa,si amestecati energic in ea,asa nu o sa faca gogoloase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci