Briose cu ciocolata

de cristeena20 in Prajituri, 7 Mar 2013 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 8 linguri de lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 300 gr faina
  • 150 gr bucatele de ciocolata ( neagra sau alba )
  • praf de copt
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

- Batem ouale cu zaharul bine, adaugam untul topit, laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt.

- incorporam ciocolata bucati (eu am avut si alba si neagra asa ca am combinat)

- Punem aluatul cu o lingura in forme si dam la cuptorul incalzit in prealabil. Se coace cca 18 min la 200 grade.

- scoatem si lasam 5 min in tava apoi le scoatem pe un gratar sau platou.

- se orneaza dupa preferinta. Eu am facut un topping din ciocolata topita cu putin lapte si putin unt, apoi am stropit briosele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu tarate de ovaz