Briose cu ciocolata si fructe de merisor

de Bucataras Medi in Dulciuri, 25 Sep 2010 | 5408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri faina
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura  brandy
  • o mana fructe de merisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si fructe de merisor:

Punem la inmuiat fructele de merisor intr-un vas cu apa calduta in care am pus o lingurita de brandy.


Rupem ciocolata bucati, o punem intr-o craticioara si lasam sa se topeasca.Lasam apoi sa se raceasca.


Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt dizolvat in zeama de lamaie si adaugam zaharul si zaharul vanilat.Ouale le batem bine si apoi adaugam usor uleiul ca la maioneza dupa care turnam peste faina si amestecam bine.Adaugam treptat laptele si mai apoi ciocolata topita mixand bine pentru o omogenizare completa.La final adaugam fructele de merisor scurse si uscate intr-un prosop de bucatarie.Amestecam bine.In tava de briose punem formele de hartie si umplem cu compozitia de mai sus putin peste jumatate din forma.Dam la cuptor pentru circa 20-25 min.Dupa ce se scoate tava din cuptor, briosele se lasa sa se raceasca cateva minute apoi se scot din forma, se lasa sa se raceasca si apoi...........pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si fructe de merisor" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sylvia 1

28.09.2010, 18:44

Medi draga ti-am complimentat deja briosele am trecut sa te compliementez si pe tine, tare imi place poza asta arat super in ea si o data si o data tot beau eu o cafea cu tine

nadina73 1

29.09.2010, 00:20

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii5f

gaby_gabytza 1

26.08.2011, 17:08

un deliciu

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos cu alune de padure