Briose cu ciocolata si fructe de merisor

de Bucataras Medi in Dulciuri, 25 Sep 2010 | 4502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri faina
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura  brandy
  • o mana fructe de merisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si fructe de merisor:

Punem la inmuiat fructele de merisor intr-un vas cu apa calduta in care am pus o lingurita de brandy.


Rupem ciocolata bucati, o punem intr-o craticioara si lasam sa se topeasca.Lasam apoi sa se raceasca.


Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt dizolvat in zeama de lamaie si adaugam zaharul si zaharul vanilat.Ouale le batem bine si apoi adaugam usor uleiul ca la maioneza dupa care turnam peste faina si amestecam bine.Adaugam treptat laptele si mai apoi ciocolata topita mixand bine pentru o omogenizare completa.La final adaugam fructele de merisor scurse si uscate intr-un prosop de bucatarie.Amestecam bine.In tava de briose punem formele de hartie si umplem cu compozitia de mai sus putin peste jumatate din forma.Dam la cuptor pentru circa 20-25 min.Dupa ce se scoate tava din cuptor, briosele se lasa sa se raceasca cateva minute apoi se scot din forma, se lasa sa se raceasca si apoi...........pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si fructe de merisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sylvia 1

28.09.2010, 18:44

Medi draga ti-am complimentat deja briosele am trecut sa te compliementez si pe tine, tare imi place poza asta arat super in ea si o data si o data tot beau eu o cafea cu tine

nadina73 1

29.09.2010, 00:20

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii5f

gaby_gabytza 1

26.08.2011, 17:08

un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, fructe de padure si frisca - pt sarbatoritele de astazi!