Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!

de mirela0911 in Prajituri, 29 Ian 2012 | 5729 vizualizari

 

Pufoase si aromate.

 

INGREDIENTE

  • 275 g faina
  • 175 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • o cana cu lapte
  • 90ml ulei
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • o portocala
  • crema de ciocolata tip nutella
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!:

Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Se adauga oul batut, laptele si uleiul si coaja de portocala. Se mixeaza bine pana se omogenizeaza. 

In formele de briose unse cu unt se pune cate o lingura plina din aluat. Se pune cate o lingurita din crema de ciocolata, bucatele de portocala curatata de coaja si se completeaza cu restul de aluat dar nu mai mult de 3/4. Se dau la cuptor pt. aproximativ 25-30 minute la foc potrivit.

Dupa racire se pudreaza cu zahar praf si se servesc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

botcrina 1

16.02.2012, 13:04

arata foarte, foarte bine, cred ca sunt delicioase

Cris2711 1

19.02.2012, 21:21

ce tarziu am descoperit-o ,felicitari Mirela

mirela0911 1

20.02.2012, 21:44

crina cris va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu Nutella si mure