Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 1222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 8 ciuperci
  • 1 cutiuta de jambon afumat
  • 3 linguri de mascarpone
  • 4 linguri de cascaval razuit
  • putine ierburi de provence
  • putina nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • 1 cutiuta de porumb
  • 3 linguri de unt
  • 1/2 de pliculet de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone:

Se taie ciupercile marunt,se pun intr-un castron,apoi se adauga ouale batute,codimentele,untul,jambonul,cascavalul razuit


.Se freaca mascarpone cu laptele si se pune peste ingrediente iar la final se adauga faina cat cuprinde si praful de copt,sa fie o coca nici moale nici tare.


Se unge forma de briose cu unt,se pune cu lingura din compozitie si se da la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

17.07.2013, 18:13

multumesc roxana

tanyapatap 1

31.05.2014, 10:11

tanyapatap 1

31.05.2014, 10:14

Foarte bunee!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv