Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 1000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 8 ciuperci
  • 1 cutiuta de jambon afumat
  • 3 linguri de mascarpone
  • 4 linguri de cascaval razuit
  • putine ierburi de provence
  • putina nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • 1 cutiuta de porumb
  • 3 linguri de unt
  • 1/2 de pliculet de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone:

Se taie ciupercile marunt,se pun intr-un castron,apoi se adauga ouale batute,codimentele,untul,jambonul,cascavalul razuit

.Se freaca mascarpone cu laptele si se pune peste ingrediente iar la final se adauga faina cat cuprinde si praful de copt,sa fie o coca nici moale nici tare.

Se unge forma de briose cu unt,se pune cu lingura din compozitie si se da la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-0
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-1
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-2
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-3
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-4
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-5
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-6
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-7
Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone-8

COMENTARII (26)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

17.07.2013, 18:13

multumesc roxana

tanyapatap

tanyapatap 1

31.05.2014, 10:11

tanyapatap

tanyapatap 1

31.05.2014, 10:14

Foarte bunee!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!