Briose cu cocos

de susu in Dulciuri, 11 Feb 2015 | 845 vizualizari

 

nu prea mi-a placut rezultatul, nu stiu daca e de vina reteta sau faina

 

INGREDIENTE

  •  200 g faina
  •  2 lingurite praf de copt
  •  un praf de sare
  •  65 ml ulei
  •  150 g zahar
  •  1 ou
  •  175 ml lapte batut
  •  2 linguri cu varf fulgi de cocos (eu am pus galben)
  •  1 fiola esenta de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Se amesteca pana la omogenizare toate ingredientele pentru aluat.



Se toarna aluatul in formele de briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 minute. In ultimele 2 minute se foloseste ventilatorul in caz ca nu sunt suficient rumenite la suprafata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Teo 1

11.02.2015, 16:19

Sunt delicate ,asa cum esti si tu,Susu!

Rocsi 1

11.02.2015, 20:49

Bune!

iulia10 1

08.03.2015, 09:52

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cocos si ciocolata