Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mai 2013 | 1069 vizualizari

 

Un desert pregatit pentru sotul meu care a venit acasa si pentru faptul ca in 20 mai am implinit 2 luni de BUCATARAS.RO

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri nuca de cocos colorata
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr ciocolata
  • DECOR:
  • 100 ml frisca batuta
  • 50 gr ciocolata topita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro):

Blat:


Se bat albusurile spuma cu apa si praful de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea.


Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , se omogenizeaza, se adauga nuca de cocos, apoi se adauga praful de copt amestecat cu faina.


La final se adauga ciocolata rupta bucati. Se pune in forme si se dau la cuptor in tava pe hartie de copt, la foc potrivit 40 min.


Se scot si se lasa la racit in forme 10 minute, apoi se scot.


Se orneaza cu frisca si ciocolata!


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune nuca de cocos simpla.

2

Se pot orna cu frisca si nuca de cocos, sau se pot glazura cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dea_Dea 1

22.05.2013, 17:37

Cleme multumesc la fel

Dea_Dea 1

22.05.2013, 17:37

Crisulina nuuu , numai asa un pic

Cris2711 1

22.05.2013, 21:55

da,da incet dar sigur

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea