Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mai 2013 | 2099 vizualizari

 

Un desert pregatit pentru sotul meu care a venit acasa si pentru faptul ca in 20 mai am implinit 2 luni de BUCATARAS.RO

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri nuca de cocos colorata
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr ciocolata
  • DECOR:
  • 100 ml frisca batuta
  • 50 gr ciocolata topita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro):

Blat:

Se bat albusurile spuma cu apa si praful de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea.

Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , se omogenizeaza, se adauga nuca de cocos, apoi se adauga praful de copt amestecat cu faina.

La final se adauga ciocolata rupta bucati. Se pune in forme si se dau la cuptor in tava pe hartie de copt, la foc potrivit 40 min.

Se scot si se lasa la racit in forme 10 minute, apoi se scot.

Se orneaza cu frisca si ciocolata!

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune nuca de cocos simpla.

2

Se pot orna cu frisca si nuca de cocos, sau se pot glazura cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Dea_Dea 1

22.05.2013, 17:37

Cleme multumesc la fel

Dea_Dea 1

22.05.2013, 17:37

Crisulina nuuu , numai asa un pic

Cris2711 1

22.05.2013, 21:55

da,da incet dar sigur

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Kourabiethes - fursecuri traditionale grecesti