Briose cu crema de lamaie si frisca

de Bya Ralu in Prajituri, 30 Ian 2013 | 1694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 150 lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cocos
  • esenta de lamaie,rom
  • coaja de lamaie
  • 4-5 linguri de crema de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de lamaie si frisca:

Zaharul se amesteca bine cu ouale, se adauga untul topit, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Adaugam esentele, coaja de lamaie, crema de lamaie si cocosul, se amesteca foarte bine. Reteta de crema de lamaie o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-lamaie-40998.html


Formele de copt se ung cu ulei ,se toarna compozitia (se lasa circa 1 deget), se pun in cuptorul preincalzit timp de 30 minute. Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de lamaie si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

30.01.2013, 20:22

roxana_simona 1

03.02.2013, 16:13

bun bun

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Biscuiţi şpriţaţi