Briose cu crema de nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 15 Iun 2011 | 3127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 400 g faina
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 linguri suc de pepene
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de nuca de cocos:

Se bat ouale cu zaharul pana cand se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, apoi iaurtul, esenta, faina cernuta cu praful de copt, sarea si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina.

Crema-se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine crema. Se adauga nuca de cocos si sucul de pepene si se mixeaza pana se omogenizeaza

Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune o lingura de compozitie, o lingurita crema si o lingura din aluat deasupra. Repetam pana umplem toate formele, apoi dam la cuptorul incins

Cand sunt gata le lasam 10 min in forme sa se raceasca, apoi se scot din forme. Se orneaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello