Briose cu dovleac

de epurasha2bb in Prajituri, 22 Aug 2010 | 2037 vizualizari

 

sunt delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac mic
  • 2 linguri de miere
  • 1 praf de scortisoara
  • 3 oua
  • 5-6  linguri faina(eu am pus dupa ochi)
  • 1 praf de copt
  • 1/2 iaurtel  Cremosso
  • pt.decor frisca  si sirop de zahar ars
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Se coace dovelacul si se scoate miezul.Jumatate din el se paseaza ca un piure, se adauga mierea si praful de scortisoara, iaurtul si apoi 3 galbenusuri.Separat batem albusurile spuma atre cu un parf de sare.Omogenizam apoi amestecul de galbenusuri cu albusurile si la final adaugam faina amestecata cu praful de copt.Incingem cuptorul din timp si ungem cu unt si tapetam cu faina o tava cu forme de briose.Turnam cu lingura din amestec pana le umplem aproape de tot lasand o margine de 2 cm ca sa aiba loc sa creasca.Se coc la foc potrivit pana ce cresc bine.,Se orneaza cu frisca si sirop de zahar ars .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

23.08.2010, 00:54

Ce bine arata!Si ce dragutze sunt fetitele tale!

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:35

ce scumpe sunt fetitele tale

epurasha2bb 1

23.08.2010, 21:19

multumesc fetelor, va pup!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu sirop de zahar