Briose cu dovlecel si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 1433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1 dovlecel mic
  • 225 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • pt decor:
  • 2-3 linguri fulgi de ovaz
  • 2-3 linguri seminte de dovleac
  • miez de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si miez de lapte:

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat, apoi punem laptele cite putin si mixam. Dovlecelul il spalam, nu l-am curatat de coaja, il dam pe razatoarea mare si-l punem peste oua si amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt si sare si o punem peste ingredientele umede.


In tava pt briose punem hirtie pt briose si le umplem de 3/4 cu compozitia de briose, iar deasupra punem pe fiecare citiva fulgi de ovaz si miez de dovleac. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute si lasam sa se raceasca in cuptor cu usa cuptorului intredeschisa.


Cind s-au racit le taiem pe jumatate si le umplem cu cite o felie de miez de lapte.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

merg servite si cu un pahar de iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

20.04.2013, 22:11

ce frumusele

roxana_simona 1

09.05.2013, 21:31

babi5 1

10.06.2013, 23:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza si cascaval