Briose cu fragi

de Adinuta san in Prajituri, 3 Mar 2011 | 1977 vizualizari

 

Facute asta primavara,de abia acum le-a venit randul si lor...chiar cand mai e putin si apar iar. Nu sunt in fiecare an dulci,dar anul trecut au fost foarte bune.
1 cup = 1 cana de 200 ml

 

INGREDIENTE

  • 2 cup faina
  • 3/4 cup zahar (eu am mai redus putin din cantitate)
  • 4 lingurite praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 1 ou,batut
  • 1 cup lapte
  • 1/4 cup ulei
  • 1/2 - 1 cup fragi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fragi:

Pune ingredientele uscate intr-un bol.


Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor.


Se amesteca usor,numai cat e incorporata faina.


E ok sa aibe cocoloase.


Se adauga fragii si se amesteca iar usor ca sa nu se zdrobeasca.


Se pune hartia de muffin in forma si se umplu trei sferturi.


Se coc cam 20-25 minute sau pana cand scobitoarea iese curata


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fragi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Cris2711 1

04.03.2011, 17:01

ma omori cu zileeeee

tanyapatap 1

04.03.2011, 17:40

adry88 1

11.06.2011, 17:40

foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata