Briose cu fructe de padure

de Irina in Prajituri, 12 Feb 2013 | 2739 vizualizari

 

Reteta asta de briose cu fructe de padure mi s-a parut foarte usor de facut, asa ca n-am mai stat pe ganduri si am pornit la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt foarte moale
  • 100 g zahar brun
  • 2 oua
  • 75 g faina alba
  • 100 g zmeura si afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe de padure:

Incalzim cuptorul la 190 grade C.


Amestecam untul cu zaharul, adaugam ouale pe rand, faina si la final fructele, pana obtinem o compozitie omogena.


Intr-o forma de silicon pentru briose punem hartiile pt. briose (eu am folosit din acelea mici, mici, ca mi s-au parut mai dragute) si turnam compozitia in ele, astfel incat sa fie pe 3/4 pline.


Le punem la cuptor pentru 20-25 minute, pana cresc si se rumenesc usor.


Le scoatem pe un platou si le lasam la racit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:39

gustoase

jolygina 1

12.02.2013, 23:56

Zamfira 1

21.02.2013, 19:42

super bune si arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert guguluf cu afine si iaurt