Desert briose cu fructe de padure

de susu in Dulciuri, 23 Mar 2018 | 2626 vizualizari

 

Minunate, pufoase si acrisoare de la fructe

 

INGREDIENTE

  • 2 oua galbene de tara
  • 1 cana de 250 ml ulei
  • 1 cana de 250 ml lapte gras
  • 2 cani de 250 ml faina
  • 1 cana de zahar de 250 ml
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 plic praf  de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lgt coaja de portocale si 1 lgt coaja lamaie
  • 1 lgt coniac pentru aluat si 1 lgt pt fructe
  • 300 gr amestec fructe de padure
  • In loc de fructe putem folosi ciocolata sau crema de cioco, fructe uscate, gem etc
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu fructe de padure:

Lasam fructele la dezghetat.

Mixam laptele impreuna cu zaharul, uleiul si coaja de citrice.

Ca sa topim bine zaharul, facem pauze sa nu se arda mixerul. Eu am folosit o cana de 250 ulei mai putin cu un deget. Adaugam ouale pe rand si batem spuma. Urmeaza faina amestecata cu praful de copt pusa treptat in ploaie. Folosim in continuare mixerul, dar cu pauze si lasam aluatul sa se odihneasca intre timp. Va rezulta un aluat ca de clatite mai gros care face niste basici. Ingredientele folosite trebuie sa fie la aceeasi temperatura. Punem aluat in jumatate de forma, fructe, iar aluat si apoi fructe. 

Dam la cuptorul incalzit, pentru 30 de minute, la 160 de grade C. Facem testul cu scobitoarea si lasam sa se raceasca cu usa intredeschisa. Fructele se pot pune si congelate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara