Briose cu fulgi de ciocolata

de Bayram in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 5281 vizualizari

 

Reteta furata de la motanlaoale :)

 

INGREDIENTE

  • 220g faina
  • 200g zahar
  • 2 oua
  • 80ml ulei
  • 50ml lapte
  • 50ml smantana
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100g fulgi ciocolata
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Faina se amesteca impreuna cu praful de copt. Se mixeaza bine ouale cu zaharul, uleiul, zaharul vanilat, cu smantana si cu laptele. Se adauga faina si fulgii de ciocolata si se mixeaza pana la omogenizare.


Se pune in formele de briose care au fost tapetate cu hartie si se umplu cel mult 3/4.


Se tin la cuptor la foc iute cca 10-15 min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

miki_a 1

05.08.2015, 10:44

La multi ani!!!

Bucataras 1

05.08.2015, 11:12

La multi ani fericiti!

Rocsi 1

05.08.2015, 22:21

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase