Fantezie cu piersici

de dentistutza in Dulciuri, 27 Aug 2010 | 1651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piersici mari
  • 50 gr.unt
  • 75 ml. vermut de calitate
  • 2-3 linguri zahar brun
  • 1 plic crema pt. tort cu gust de lamaie
  • (pt.crema) 150 ml.lapte rece+1/2 cana smantana sau frisca lichida

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantezie cu piersici:

Piersicile se cojesc si se taie felii. Intr-o craticioara se topeste untul si se pun feliile de piersica si zaharul brun. Se amesteca usor cu spatula de lemn. Cand incep sa se inmoaie se toarna vermutul si se mareste focul pentru 2 minute. Se ia de pe foc.


Crema se pregateste conform instructiunilor doar ca vom folosi amestecul de lapte si frisca lichida.


Se aseaza piersicile pe platouri sau boluri individuale adaugand la fiecare si sos.Se acopera cu multa crema si se pun la rece pana la servire.

 

TIPS-URI

1

eu le-am asezat pe un strat de biscuiti inmuiati in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Corinuta 1

27.08.2010, 19:22

interesant! cred c-ar merge si cu crema de vanilie sau cu frisca!

Rocsi 1

27.08.2010, 19:47

nadina73 1

29.08.2010, 03:18

super buna 5 f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache de ciocolata alba.