Briose cu glazura de cappucino

de luminita20_2006 in Dulciuri, 5 Feb 2010 | 4229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • - 200 gr iaurt
  • - 2 linguri nuca de cocos
  • - 200 gr faina
  • -1 praf de copt
  • -1 zahar vanilat
  • -100 gr lapte
  • -200 gr zahar
  • -50 gr ulei
  • glazura:
  • -2 linguri cacao
  • -2 linguri capucino
  • -4 linguri zahar pudra
  • -2 linguri apa
  • -1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu glazura de cappucino:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul si dupa care galbenusurile, iaurtul, laptele, uleiul,nuca de cocos faina,zaharul vanilat, praful de copt.. Se ung formele de briose si se toarna cate o lingura in forma Se da la cupror 30 min foc mediu. Glazura rapida: Se amesteca cacaoa, cappuccino si zaharul cu apa fierbinte cand se leaga se aduga si uleiul.Dupa ce s-au racit briosele se ung cu crema si se orneaza cu nuca de cocos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu glazura de cappucino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sylvia 1

05.02.2010, 18:02

mai sunt ?

luminita20_2006 1

05.02.2010, 18:18

nu .....s-au papat toate

Rocsi 1

06.02.2010, 17:05

imi plac si mai ales cu glazura de cappucino vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms