Briose cu glazura de cappucino

de luminita20_2006 in Dulciuri, 5 Feb 2010 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • - 200 gr iaurt
  • - 2 linguri nuca de cocos
  • - 200 gr faina
  • -1 praf de copt
  • -1 zahar vanilat
  • -100 gr lapte
  • -200 gr zahar
  • -50 gr ulei
  • glazura:
  • -2 linguri cacao
  • -2 linguri capucino
  • -4 linguri zahar pudra
  • -2 linguri apa
  • -1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu glazura de cappucino:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul si dupa care galbenusurile, iaurtul, laptele, uleiul,nuca de cocos faina,zaharul vanilat, praful de copt.. Se ung formele de briose si se toarna cate o lingura in forma Se da la cupror 30 min foc mediu. Glazura rapida: Se amesteca cacaoa, cappuccino si zaharul cu apa fierbinte cand se leaga se aduga si uleiul.Dupa ce s-au racit briosele se ung cu crema si se orneaza cu nuca de cocos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu glazura de cappucino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Sylvia 1

05.02.2010, 18:02

mai sunt ?

luminita20_2006 1

05.02.2010, 18:18

nu .....s-au papat toate

Rocsi 1

06.02.2010, 17:05

imi plac si mai ales cu glazura de cappucino vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Trio de humus reteta
  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturugă de Crăciun

de Ancutsa 6

ieri la 19:43

 Supa cu baby  spanac si smantana

ieri la 14:34

Piure de dovleac copt, congelat

ieri la 09:33

Mix pentru ciocolata calda de casa

de Rocsi 9

pe 06.12 la 20:01

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema capuccino