Briose cu iaurt si dulceata de pepene rosu

de adasev12 in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 2309 vizualizari

 

inspirata din reteta ionelei....multumesc frumos!
inca nu am reusit sa-mi iau forma de briose, dar e pe lista...pana atunci folosesc ce am...

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt de fructe de padure
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline( dar simplu, nu extravergin, ca e prea amarui)
  •  praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • dulceata de pepene rosu
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt si dulceata de pepene rosu:

Am pus toate ingredientele in bol si le-am amestecat cu lingura...faina se pune ultima data....


In lipsa formelor de briose le-am folosit pe acestea, am pus compozitia in forme si deasupa cate o lg-ita de dulceata si am dat la cuptorul preincalzit la 180 gr cam jumate de ora, max 40 min.


Dupa ce s-au racit le-am pudrat cu zahar. Foarte bune !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt si dulceata de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adasev12 1

06.08.2011, 15:16

ALINUTZIKA., MAMAIE, MIHAELA...MULTUMESC

adasev12 1

06.08.2011, 15:16

ionela, f bune sunt...

adry88 1

11.08.2011, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori