Briose cu lamaie

de ionela2682 in Prajituri, 24 Mar 2011 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 / 2 cana (113 grame) unt nesărat, la temperatura camerei,
  • 2 / 3 ceasca (130 de grame)zahăr granulat ,
  • 3 oua mari,
  • 1 lingurita esenta de vanilie,
  • Coaja de la 1 lamaie mare ,
  • 1 1 / 2 cani (195 grame) faina,
  • 1 1 / 2 lingurite praf de copt,
  • 1 / 4 linguriţă de sare,
  • 1 / 4 ceasca (60 ml) de lapte.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu lamaie:

-Se mixeaza untul cu zaharul pana devine pufos,dupa care adaugam unul cate unul ouale mixand dupa fiecare


-adauga aromele(coaja de lamaie si esenta de vanilie)dar si laptele


-in alt bol se cerne faina impreuna cu sarea si praful de copt,se incepe adaugarea fainii cu ajutorul unei linguri in compozitia de unt mixand continuu pana la omogenizare


-se toarna in formele de briose si se coc la temperatura de 180 grade cam 30-35 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:02

LUK 1

24.03.2011, 22:44

cat de pufoase sunt..delicioase

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baghetă umplută

de Meea 4

ieri la 21:32

Cozonac cu mirodenii și cacao, de post

de Ancutsa 6

ieri la 15:55

Placinta cu iaurt si stafide

de Ksenya 5

ieri la 15:31

RETETA RECOMANDATA
Magdalene cu crema mascarpone si fructe