Briose cu mac si capsuni

de katty in Prajituri, 12 Noi 2014 | 984 vizualizari

 

Inlocuiti in extrasezon capsunele proaspete cu orice alte fructe proaspete sau congelate dezghetate si bine scurse.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • o priza sare
  • 150 gr zahar
  • 125 gr unt moale
  • 2 oua
  • 125 ml lapte
  • 150 gr crema de branza
  • 50 gr mac
  • 250 ml smantana dulce pentru frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 lingura zahar pudra
  • 150 gr capsuni taiate cubulete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mac si capsuni:

Intr-un castron punem crema de branza, zaharul, ouale, sarea, untul topit, laptele si 30 gr mac. Mixam bine compozitia.


Amestecam faina cu praful de copt si le punem peste compozitia mixata. Omogenizam compozitia, apoi punem capsunile taiate si amestecam usor. Turnam compozitia in 12 forme de briose. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute. Lasam briosele 5 minute in tava, apoi le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.


Batem smantana cu zaharul vanilat si zaharul pudra pana se intareste .


Ornam briosele cu frisca, macul ramas si felii de capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mac si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

13.11.2014, 15:32

elucubratiiculinare 1

13.11.2014, 17:40

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti