Briose cu mac si capsuni

de katty in Prajituri, 12 Noi 2014 | 831 vizualizari

 

Inlocuiti in extrasezon capsunele proaspete cu orice alte fructe proaspete sau congelate dezghetate si bine scurse.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • o priza sare
  • 150 gr zahar
  • 125 gr unt moale
  • 2 oua
  • 125 ml lapte
  • 150 gr crema de branza
  • 50 gr mac
  • 250 ml smantana dulce pentru frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 lingura zahar pudra
  • 150 gr capsuni taiate cubulete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mac si capsuni:

Intr-un castron punem crema de branza, zaharul, ouale, sarea, untul topit, laptele si 30 gr mac. Mixam bine compozitia.


Amestecam faina cu praful de copt si le punem peste compozitia mixata. Omogenizam compozitia, apoi punem capsunile taiate si amestecam usor. Turnam compozitia in 12 forme de briose. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute. Lasam briosele 5 minute in tava, apoi le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.


Batem smantana cu zaharul vanilat si zaharul pudra pana se intareste .


Ornam briosele cu frisca, macul ramas si felii de capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mac si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

13.11.2014, 15:32

elucubratiiculinare 1

13.11.2014, 17:40

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise