Briose cu mar si morcov

de divainbucatarie in Prajituri, 17 Noi 2010 | 2768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov (potrivit ca marime) ras
  • 1 mar ras
  • 90 g faina + 2 linguri faina pentru tapetare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf cutit de sare
  • 1 ou
  • 60 g zahar
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura ulei + ulei pentru tapetare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mar si morcov:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, nuca, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si scortisoara.

In alt vas amestecam oul si zaharul pana isi dubleza volumul si devin spumoase. Adaugam laptele si uleiul si amestecam. Punem peste ou si zahar marul si morcovul, apoi incorporam ingredientele solide. Turnam compozitia in formele de briose, fara sa le umplem si le dam la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 30 de minute. Le lasam sa se raceasca 5 minute in forme. Le scoatem si le tapetam cu zahar pudra sau cu albus frecat cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mar si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gouda 1

18.11.2010, 13:39

divainbucatarie 1

18.11.2010, 14:00

Multumesc!!!

vanilla 1

19.11.2010, 14:22

o sa fac si eu!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose Madeira cu ciocolata