Briose cu mar si morcov

de divainbucatarie in Prajituri, 17 Noi 2010 | 8323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov (potrivit ca marime) ras
  • 1 mar ras
  • 90 g faina + 2 linguri faina pentru tapetare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf cutit de sare
  • 1 ou
  • 60 g zahar
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura ulei + ulei pentru tapetare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mar si morcov:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, nuca, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si scortisoara.
In alt vas amestecam oul si zaharul pana isi dubleza volumul si devin spumoase. Adaugam laptele si uleiul si amestecam. Punem peste ou si zahar marul si morcovul, apoi incorporam ingredientele solide. Turnam compozitia in formele de briose, fara sa le umplem si le dam la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 30 de minute. Le lasam sa se raceasca 5 minute in forme. Le scoatem si le tapetam cu zahar pudra sau cu albus frecat cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mar si morcov" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci