Briose cu mascarpone

de cec in Prajituri, 29 Dec 2010 | 2287 vizualizari

 

Bune si pufoase
De data asta nu am mai stat de ornat, ci l-am pudrat cu zahar (le-am dat copiilor la pachet)

 

INGREDIENTE

  • - 250 gr faina
  • - 250 gr mascarpone
  • - 100 gr unt topit
  • - 180 gr zahar
  • - 3 oua
  • - 1 plic vanilie
  • - 1 plic praf de copt
  • - 100 gr de lapte
  • - 6 patratele de ciocolata amaruie Kandia cu coaja de portocale
  • - rom sau esenta de rom
  • - coaja de la un lime
  • - nuci 100g
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mascarpone:

Se bat bine ouale intregi cu zaharul,se adauga zaharul vanilat, cateva picaturi esenta rom, se adauga mascarpone ,se amesteca bine. Se adauga untul topit si racit ,laptele iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt ... Eu am mai pus 2 linguri de lapte ca mi s-a parut un pic tare.


La sfarsit se pune ciocolata razalita pe razatoarea mare, peste ciocolata puneti o lingura rasa de faina si amestecati asta va ajuta sa nu coboare bucatelele de ciocolata la fund


Adaugam bucatile de ciocolata la aluat si nucile tocate, razuim coaja de lime.


Se amesteca usor, se pune compozitia intr-o forme de briose.


Deasupra eu am pus bombonele colorate (cip-cip).


Se coace in cuptorul deja cald, la o temperatura medie 180°


Se scot si se orneaza dupa preferinta. Eu doar l-am pudrat de data asta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cec 1

30.12.2010, 12:38

VA MULTUMESC

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:44

bune bune

cec 1

04.01.2011, 08:42

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu mascarpone