Briose cu mere

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 11 Iun 2014 | 1140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 130 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 mere
  • 150 ml ulei
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • scortisoara dupa gust ( optional )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Se bat ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, se dauga apoi zaharul in ploaie si se mixeaza pana nu se mai simte. Adaugam uleiul, laptele, alternand cu faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam compozitia si punem esenta de vanilie. Merele se decojesc, dupa care le taiem cubulete mici. Peste cubuletele de mere punem putina scortisoara. Adaugam cubuletele de mere peste aluat si omogenizam compozitia cu o lingura de lemn. Punem hartiutele pentru briose in formele de briose. Luam cu lingura din aluatul rezultat si turnam in hartiute cam trei sferturi. Se coace la cuptorul preincalzit app. 15 - 20 minute la foc mediu. Se face testul cu scobitoarea.


Dupa ce s-au copt, se lasa la racit. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

12.06.2014, 21:20

Delicioase!

laura_n 1

16.06.2014, 14:58

ce-mi plac!

Pushaa 1

19.06.2014, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose Madeira cu ciocolata