Briose cu migdale si merisoare

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 1377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt, moale
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 4 linguri melasa de curmale (sau 50 g zahar)
  • 50 ml lapte
  • 300 g faina
  • 100 g ciocolata Amaruie Kandia, taiata bucati mici
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 migdale, coapte in cuptor
  • 40 merisoare uscate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu migdale si merisoare:

Amesteca untul cu zaharul, cu mixerul, 5 minute.


Adauga ouale unul cate unul, amestecand.


Adauga melasa si amesteca.


Pune praful de copt si jumatate din faina. Amesteca


Pune laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare.


Pune ciocolata si amesteca usor.


Pune hartii de briose in formele speciale. Umple fiecare cosulet 3/4 cu de coca.


In fiecare pune o migdala si 2 merisoare.


Coace in cuptorul preincalzit 15 - 20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu migdale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

vanilla 1

07.02.2011, 14:46

vad ca tare mult iti mai plac briosele!!!

Brindusa 1

07.02.2011, 19:52

Vanilla, sunt asa de usor de facut si foarte versatile. De aia imi place sa le fac

adry88 1

04.07.2011, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mississippi mud pie