Briose cu migdale si merisoare

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 1574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt, moale
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 4 linguri melasa de curmale (sau 50 g zahar)
  • 50 ml lapte
  • 300 g faina
  • 100 g ciocolata Amaruie Kandia, taiata bucati mici
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 migdale, coapte in cuptor
  • 40 merisoare uscate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu migdale si merisoare:

Amesteca untul cu zaharul, cu mixerul, 5 minute.


Adauga ouale unul cate unul, amestecand.


Adauga melasa si amesteca.


Pune praful de copt si jumatate din faina. Amesteca


Pune laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare.


Pune ciocolata si amesteca usor.


Pune hartii de briose in formele speciale. Umple fiecare cosulet 3/4 cu de coca.


In fiecare pune o migdala si 2 merisoare.


Coace in cuptorul preincalzit 15 - 20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu migdale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

vanilla 1

07.02.2011, 14:46

vad ca tare mult iti mai plac briosele!!!

Brindusa 1

07.02.2011, 19:52

Vanilla, sunt asa de usor de facut si foarte versatile. De aia imi place sa le fac

adry88 1

04.07.2011, 21:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba