Briose cu morcov ,mar si nuci

de deea2686 in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 637 vizualizari

 

Eu briosele astea le fac acum mai nou pentru bebele meu care a inceput sa manince si care iubeste dulcele ca maica-sa :)) 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 16 linguri zahar
  • 16 linguri ulei
  • 2 mere medii
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 plic praf copt
  • 20 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura scortisoara
  • 150 gr nuci tocate la cutit
  • 1 esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu morcov ,mar si nuci:

Intr-un bol mixam ouale intregi,zaharul,zaharul vanilat,esenta de vanilie si sarea.Adaugam uleiul putin cite putin,morcovii rasi pe razatoarea mica,merele.Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.Omogenizam bine si adaugam nucile tocate .Punem in forme de briosa trei sferturi cu umplutura si dam la cuptorul preincalzit 30 de minute la 180 de grade.Se glazureaza sau se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcov ,mar si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.03.2016, 22:48

Mmm bune!

Rocsi 1

09.03.2016, 20:44

Geanina87 1

11.03.2016, 12:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu cacao si nuci