Briose cu morcovi

de -Miti- in Prajituri, 8 Mar 2011 | 1722 vizualizari

 

Facute de degetele de maruntele pentru voi toate!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cup faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita nucsoara
  •  1/4 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 -3/4 cup zahar brun
  • 1 ou,batut
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cup lapte
  • 1 cutie de ananas,bucati,fara suc
  • 1 1/2 cup morcovi,dati pe razatoare
  • 1/2 cup stafide (optional)
  • 1/2 cup nuci (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu morcovi:

Intr-un bol se adauga faina,bicarbonatul de sodiu,praful de copt,condimentele si zaharul.


In alt bol se amesteca oul,laptele,uleiul si zaharul vanilat.


Intr-un al treilea bol mai adanc se adauga morcovii si ananasul. Se pune peste amestecul de lapte,ou si ulei.Se amesteca bine.


Se adauga bolul de faina si se amesteca usor,numai cat sa fie combinat.


Acum se pot incorpora nucile si stafidele,daca ai ales sa folosesti.


Se coc in cuptorul preincalzit,in forma de briose ,cam 20-25 de minute.


 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

08.03.2011, 18:37

pup dulce scumpele dragutele

-Miti- 1

08.03.2011, 19:43

va multumim tuturor si va pupucim dulce ...probabil si lipicios

adry88 1

19.05.2011, 16:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE CU ZMEURA