Briose cu nectarine, gem si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 4 Aug 2009 | 4508 vizualizari

 

O reteta simpla si super rapida, in 30 de minute sunt gata !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 10 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 1 nectarina
  • gem de caise
  • nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nectarine, gem si nuci:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt. Se toarna compozitia in forme, se aseaza deasupra bucatele de nectarina. Se coc 20 de minute. Dupa ce se racesc, se scot din forma, se taie pe jumatate, se ung cu gem de caise si se presara nuci. Se lipesc si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nectarine, gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

21.09.2009, 21:33

Hmm ... buna idee Bunica Aluatul este destul de consistent si cred ca ar sta, nu s-ar da la fund.

Bunica 1

21.09.2009, 22:00

Gemul pus la mijloc la coacere insiropeaza putin briosa.

elena1988 1

05.03.2011, 11:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de cacao cu nuca de cocos