Briose cu nuca de cocos

de Miha in Dulciuri, 26 Mai 2009 | 3244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 ml iaurt
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 150 g zahar
  • vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita bobite de ciocolata
  • faina cat sa iasa un aluat ca o smantana mai groasa (cca 2 cani)
  • Pentru umplutura:
  • 150 g lapte condensat cu cacao
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuca de cocos:

Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si vanilia. La sfarsit faina amestecata cu praful de copt.


Cele 2 ingrediente pentru umplutura se amesteca pana totul devine omogen.


Compozitia pentru briose o punem in forme si deasupra punem cate o lingurita din compozitia de cocos.
Se dau la cuptorul incins la 190 de grade si se coc in jur de 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

27.05.2009, 15:38

super reteta

yammy 1

27.05.2009, 17:14

cate retete de muffin's ai...

Miha 1

27.05.2009, 17:27

Yammy,copiilor le plac tare mult,asa ca eu ma conformez.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca