Briose cu nuca de cocos si ciocolata

de iri_iri in Prajituri, 4 Apr 2012 | 1751 vizualizari

 

....am incercat sa fac si eu cateva briose dar sunt un pic c-am dezamagita pentru ca nu au crescut asa frumos cum le-am vazut in asa de multe prezentari,dar stiu cauza brioselor ,,turtite,,am pus prea multa ciocolata si nu a dat voie aluatului sa creasca asa cum trebuie. dar sa stiti ca chear daca forma nu a fost ok,nu am ramas cu nici una in farfurie....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 6 linguri de apa rece ,
  • o cana de zahar,
  • o cana de faina,
  • nuca de cocos,
  • ciocolata figurine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuca de cocos si ciocolata:

Pentru inceput separam ouale. Albusurile le batem cu un praf de sare pana se face ca o bezea. Separat galbenusurile la amestecam cu zaharul, iar apoi cu apa rece pana devine o crema deansa. Apoi amestecam albusurile batute spuma cu crema de galbenusuri si amestecam usor dupa care adaugam faina si nuca de cocos.


Pregatim formele de briose si le ungem cu margarina si le umplem pe jumatate dupa care asezam deasupra ciocolata figurine pe care le-am sfaramat un pic. Le dam la cuptor pana ce se coc incercand cu o scobitoare.


La final se pudreaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

05.04.2012, 18:56

Like

Rocsi 1

05.04.2012, 19:23

buneee

iri_iri 1

05.04.2012, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vişine (reţetă de post)