Briose cu pere si fulgi de migdale

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 764 vizualizari

 

Imi plac perele,caci sunt foarte aromate si fulgii de migdale . Asa ca le-am pus impreuna intr-o portie de briose delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 130 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 80 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pere
  • fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu pere si fulgi de migdale:

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si cacao .

Batem oul bine cu zaharul , uleiul si iaurtul .

Putem amestecul cu ou peste faina si omogenizam .

Turnam compozitia in 12 forme de briosa .(pana la jumatate)

Curatam perele de coaja si cotoare si le taiem cubulete. Asezam cubulete de pere in fiecare  forma de briosa, apoi acoperim cu restul de compozitie. Presaram deasupra fulgi de migdale. Dam tava la cuptorul preincalzit  aproximativ 20-25 minute, pana sunt gata. Scoatem briosele pe un gratar si le lasam sa se raceasca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu pere si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:21

Mmm...

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:20

babi5 1

03.11.2014, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!