Briose cu pere si fulgi de migdale

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 938 vizualizari

 

Imi plac perele,caci sunt foarte aromate si fulgii de migdale . Asa ca le-am pus impreuna intr-o portie de briose delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 130 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 80 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pere
  • fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu pere si fulgi de migdale:

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si cacao .


Batem oul bine cu zaharul , uleiul si iaurtul .


Putem amestecul cu ou peste faina si omogenizam .


Turnam compozitia in 12 forme de briosa .(pana la jumatate)


Curatam perele de coaja si cotoare si le taiem cubulete. Asezam cubulete de pere in fiecare forma de briosa, apoi acoperim cu restul de compozitie. Presaram deasupra fulgi de migdale. Dam tava la cuptorul preincalzit aproximativ 20-25 minute, pana sunt gata. Scoatem briosele pe un gratar si le lasam sa se raceasca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu pere si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:21

Mmm...

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:20

babi5 1

03.11.2014, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 1

ieri la 18:07

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

RETETA RECOMANDATA
Muffins sau briose cu fructe de padure asortate