Briose cu pere si fulgi de migdale

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 3703 vizualizari

 

Imi plac perele,caci sunt foarte aromate si fulgii de migdale . Asa ca le-am pus impreuna intr-o portie de briose delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 130 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 80 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pere
  • fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu pere si fulgi de migdale:

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si cacao .

Batem oul bine cu zaharul , uleiul si iaurtul .

Putem amestecul cu ou peste faina si omogenizam .

Turnam compozitia in 12 forme de briosa .(pana la jumatate)

Curatam perele de coaja si cotoare si le taiem cubulete. Asezam cubulete de pere in fiecare  forma de briosa, apoi acoperim cu restul de compozitie. Presaram deasupra fulgi de migdale. Dam tava la cuptorul preincalzit  aproximativ 20-25 minute, pana sunt gata. Scoatem briosele pe un gratar si le lasam sa se raceasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu pere si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si visine