Briose cu portocale si ciocolata

de Gergiana S in Dulciuri, 26 Ian 2014 | 2230 vizualizari

 

Briosele cu portocale sunt de departe preferatele mele.Usor de facut si foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml suc de portocale
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 80 ml ulei
  • esenta vanilie
  • coaja de portocala
  • 1 ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale si ciocolata:

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt, zaharul si zaharul vanilat.Intr-un alt castron, batem ouale, adaugam sucul de portocale, esenta de vanilie, adaugam treptat uleiul.


Adaugam ingredientele solide in cele lichide, omogenizam compozitia cu ajutorul unei spatule si punem apoi coaja de portocala.


Amestecul obtinut il punem apoi in formele de briose.


Rupem bucati de ciocolata care se pun in mijlocul fiecarei biose.


Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru 12-15 minte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Pushaa 1

27.01.2014, 13:18

arata bine!!

laura_n 1

27.01.2014, 13:47

buneee, bunee! o sa fac si eu teroristului, cu suc de portocale

merisor 1

27.01.2014, 14:21

Minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.