Briose cu portocale si merisoare

de Bucataras in Dulciuri, 19 Dec 2015 | 2142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 ceasca de margarina polinesaturata
  • 1/2 ceasca de zahar
  • 1 ou
  • ¾ ceasca de cereale Nestlé Fitness
  • 1 lingurita de coaja rasa de lamaie
  • ½ ceasca de zeama de lamaie
  • ¼ ceasca de lapte concentrat
  • 1 ¾ ceasca de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • ¼ lingurita de bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurta de sare
  • 1/2 ceasca de merisoare uscate sau alte fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale si merisoare:

1. Incalziti In prealabil cuptorul la 200°C. Frecati margarina si zaharul cu mixerul electric pana cand obtineti o crema galben pal, pufoasa. Adaugati oul, cerealele Nestlé Fitness, coaja rasa de portocale si laptele concentrat. Amestecati bine.


2. Intr-un vas mediu, cerneti faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare. Adaugati la amestecul de margarina cat sa se inmoaie ingredientele.


3. Puneti merisoarele inauntru. Umpleti formele, unse in prealabil, cu aluat cat sa acopere 2/3 din forme. Coaceti in cuptorul incalzit in prealabil la 200°C timp de 25 – 30 de minute sau pana briosele devin aurii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:07

mmm ce parfumate si bune sunt!

Lina24 1

05.01.2016, 12:23

super bune

mihaelar63 1

22.01.2016, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din coji de portocala