Briose cu spanac

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 5262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2-3 linguri cu faina
  • unt cat o nuca
  • 250 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga pe rand branza de vaci ,ouale si faina.Se condimenteaza dupa gust cu sare.Amestecul obtinut se toarna in forme de briose unse cu unt si tapetate cu faina.Se dau la cuptor si se coc la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 19:12

super originala ideea! ced ca sunt delicioase! salvez si eu, dau 5 fruculite si bravo la bucataras ca a observat faza cu nuca

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:07

Da, Epu sunt tare bune, mie imi place spanacul numa ca George sa nu-l vada..................pai de ce e sef, observa tot

gaby_duceag 1

15.03.2011, 11:37

Doamna Medi, imi plac briosele astea dar..cu ce as putea inlocui ouale, untul si branza, ca sa fie de post?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Saratele