Briose cu sunca si mustar

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2013 | 1162 vizualizari

 

Aceste briose sunt foarte bune aperitive si poate va inspira si pe voi pentru mesele de sarbatoare care se apropie

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 2/3 faina
  • 1/3 cana malai fin
  • 1/4 cana zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite seminte de mustar macinate
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 varf de lingurita cuisoare macinate
  • 2 oua
  • 1 cana lapte batut
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 1 cana cubulete de sunca presata
  • 1/3 cana ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sunca si mustar:

Intr-un castron amestecam toate ingredientele uscate. Separat in alt vas batem bine ouale cu ulei, lapte batut si mustar apoi le adaugam la ingredientele uscate, amestecam totul bine iar la sfarsit incorporam sunca.

Umplem formele de briose unse cu ulei si lasam la cuptor 30 minute.

 

TIPS-URI

1

sunca,poate fi inlocuita cu un alt preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sunca si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu sunca si mustar-0
Briose cu sunca si mustar-1
Briose cu sunca si mustar-2
Briose cu sunca si mustar-3
Briose cu sunca si mustar-4
Briose cu sunca si mustar-5
Briose cu sunca si mustar-6
Briose cu sunca si mustar-7
Briose cu sunca si mustar-8

COMENTARII (13)

xana

xana 1

27.10.2013, 13:15

Delicioase!

diaconta

diaconta 1

27.10.2013, 20:35

imi plac foarte mult

ianculubita

ianculubita 1

28.10.2013, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!