Briose cu sunca si mustar

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2013 | 1260 vizualizari

 

Aceste briose sunt foarte bune aperitive si poate va inspira si pe voi pentru mesele de sarbatoare care se apropie

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 2/3 faina
  • 1/3 cana malai fin
  • 1/4 cana zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite seminte de mustar macinate
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 varf de lingurita cuisoare macinate
  • 2 oua
  • 1 cana lapte batut
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 1 cana cubulete de sunca presata
  • 1/3 cana ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sunca si mustar:

Intr-un castron amestecam toate ingredientele uscate. Separat in alt vas batem bine ouale cu ulei, lapte batut si mustar apoi le adaugam la ingredientele uscate, amestecam totul bine iar la sfarsit incorporam sunca.


Umplem formele de briose unse cu ulei si lasam la cuptor 30 minute.

 

TIPS-URI

1

sunca,poate fi inlocuita cu un alt preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sunca si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

xana 1

27.10.2013, 13:15

Delicioase!

diaconta 1

27.10.2013, 20:35

imi plac foarte mult

ianculubita 1

28.10.2013, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume