Briose cu sunca si mustar

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2013 | 1223 vizualizari

 

Aceste briose sunt foarte bune aperitive si poate va inspira si pe voi pentru mesele de sarbatoare care se apropie

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 2/3 faina
  • 1/3 cana malai fin
  • 1/4 cana zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite seminte de mustar macinate
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 varf de lingurita cuisoare macinate
  • 2 oua
  • 1 cana lapte batut
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 1 cana cubulete de sunca presata
  • 1/3 cana ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sunca si mustar:

Intr-un castron amestecam toate ingredientele uscate. Separat in alt vas batem bine ouale cu ulei, lapte batut si mustar apoi le adaugam la ingredientele uscate, amestecam totul bine iar la sfarsit incorporam sunca.


Umplem formele de briose unse cu ulei si lasam la cuptor 30 minute.

 

TIPS-URI

1

sunca,poate fi inlocuita cu un alt preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sunca si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

xana 1

27.10.2013, 13:15

Delicioase!

diaconta 1

27.10.2013, 20:35

imi plac foarte mult

ianculubita 1

28.10.2013, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08