Briose cu surprize

de lilik in Prajituri, 22 Noi 2012 | 1749 vizualizari

 

Cu toate ca suntem in post nu pot sa nu-i fac micutei mele ceva dulce,asa ca m-am pus pe treaba...i-am facut aceste minunate briose cu cacao si cu mijloc de ciocolata...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 125 gr iaurt natural
  • 50 ml ulei
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cacao amara
  • 1 lingurita praf de copt
  • bilute de ciocolata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu surprize:

Intr-un bol am amestecat toate ingredientele uscate(faina,cacao,zahar,praf de copt,un praf de sare) si in altul cele lichide(oul,uleiul,esenta de rom si iaurtul),apoi peste cele uscate punem cele lichide si omogenizam.


In formele pentru briose punem hartiutele si in hartiute punem compozitie,fara sa le umplem,iar in mijloc punem cate o biluta de ciocolata,pe care o apasam usor.


Procedam astfel pana terminam compozitia,apoi dam la cuptorul incins la 180° timp de 20-25 de minute circa(faceti testul cu scobitoarea).


Cand sunt gata le lasam sa se raceasca si le servim ca atare sau cu un val de zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

din aceste ingrediente mi-au iesit 8 briose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

22.11.2012, 21:48

Yamiii

MonaMimi 1

22.11.2012, 22:34

diana_k 1

26.11.2012, 09:15

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cupcakes (reteta video)