Briose cu vanilie

de leoflori in Prajituri, 4 Iul 2009 | 9153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente : 120 gr.unt la temp.camerei 130 gr.zahar  210 gr.faina  3 oua mari  60 ml.lapte  1 lgta esenta vanilie coaja de la 1 lamaie  1 1/2 lgta praf copt  1/4 lgta sare 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu vanilie:


Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Ungem 12 forme si/sau punem hartiute pt.copt.

Frecam untul spuma cu zaharul.

Adaugam ouale pe rand,mixam bine dupa fiecare.

Punem esenta de vanilie si coaja de lamaie.

Amestecam faina cu praful de copt si sare.

La viteza mica a mixerului punem amestecul de faina si laptele, alternand.

Umplem formele 2/3 si coacem 18-20 minute pana se rumenesc putin.

Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

Glazuram dupa dorinta:zahar pudra,ciocolata topita,butter-cream, dar sunt foarte gustoase si simple.


Am folosit pt.glazura finetti duo putin incalzita la bain-marie.( prea dulce dupa parerea mea)

Apoi am scufundat briosele doar cu motul in crema si le-am rasucit.

Am ornat iar cu bombonele decor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese