Briose cu vanilie si dulceata de fragute

de laura_n in Prajituri, 2 Feb 2013 | 1599 vizualizari

 

mai de weekend, sa zicem, dar bune tare cu dulceata de fragute!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 150 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 2 cani lapte
  • 1 praf copt
  • seminte vanilie
  • 1 ou kinder
  • dulceata fragute
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu vanilie si dulceata de fragute:

Faina cu praful de copt se amesteca cu zaharul. Se adauga ouale si se framanta un aluat, dupa care se desface cu lapte. Se adauga si semintele de vanilie.


Se pregatesc formele de briose, se toarna din compozitie in fiecare forma si se coc la foc mediu cam 30 -40 min.


Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot din cuptor, se lasa un pic la racit, se scot din forme si se pudreaza cu zahar vanilat sau se orneaza cu dulceata.


Bune, pufoase si dulci!

 

TIPS-URI

1

de obicei, cred ca puneam si ulei, insa acum nu am folosit

2

in unele am pus bucati de ou kinder pt David

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu vanilie si dulceata de fragute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 15:42

delicioase!

alba_zori 1

04.02.2013, 12:00

si eu vreau una mica mica mica..

laura_n 1

04.02.2013, 12:16

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taitei chinezesti cu legume

de -Miti- 7

ieri la 23:29

Cheesecake fara coacere Padurea Neagra

de -Miti- 7

ieri la 22:53

Papanaşi din iaurt şi griş,în crustă de pişcoturi

ieri la 22:32

Salata indragostita

ieri la 22:17

Rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:05

RETETA RECOMANDATA
Tosca