Briose cu vanilie si dulceata de fragute

de laura_n in Prajituri, 2 Feb 2013 | 1645 vizualizari

 

mai de weekend, sa zicem, dar bune tare cu dulceata de fragute!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 150 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 2 cani lapte
  • 1 praf copt
  • seminte vanilie
  • 1 ou kinder
  • dulceata fragute
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu vanilie si dulceata de fragute:

Faina cu praful de copt se amesteca cu zaharul. Se adauga ouale si se framanta un aluat, dupa care se desface cu lapte. Se adauga si semintele de vanilie.


Se pregatesc formele de briose, se toarna din compozitie in fiecare forma si se coc la foc mediu cam 30 -40 min.


Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot din cuptor, se lasa un pic la racit, se scot din forme si se pudreaza cu zahar vanilat sau se orneaza cu dulceata.


Bune, pufoase si dulci!

 

TIPS-URI

1

de obicei, cred ca puneam si ulei, insa acum nu am folosit

2

in unele am pus bucati de ou kinder pt David

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu vanilie si dulceata de fragute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 15:42

delicioase!

alba_zori 1

04.02.2013, 12:00

si eu vreau una mica mica mica..

laura_n 1

04.02.2013, 12:16

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu zmeura