Briose cu visine

de Sabina in Prajituri, 23 Mai 2009 | 7353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame zahar
  • 100 grame unt
  • 300 grame faina
  • un pliculet praf de copt
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • esente, coaja de porto sau lamaie
  • visine
  • glazura de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

Untul se topeste impreuna cu zaharul, apoi se adauga cele doua oua, mirodeniile, laptele si faina amestecata impreuna cu praful de copt. In formele de silicon se pune mai intai un strat de aluat, apoi visine curatate de samburi si date prin faina, iar apoi un alt strat de aluat. In varf se decoreaza cu o visina intreaga curatata.

Se introduc la cuptor pentru aproximativ 30 de minutele. Se orneaza cu glazura de ciocolata sau se pudreaza cu zahar. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:42

ce bunatateeee

adry88 1

20.05.2011, 12:24

ce bn arata

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu dovleac