Brioșe de ovăz cu scorțișoară

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 17 Feb 2016 | 850 vizualizari

 

Aceste brioșe sunt minunate la ceaiul de la ora 5.

 

INGREDIENTE

  • 90 g tărâțe de ovăz
  • 60 g fulgi de ovăz
  • 90 g făină neagră/intermediară
  • 1/4 linguriță sare
  • 1 lingură scorțișoară
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 ouă
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml suc de mere sau lapte
  • 100 g miere sau zahăr brun
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe de ovăz cu scorțișoară:

Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Amestecăm bine până la omogenizare toate ingredientele într-un bol. Lăsăm compoziția să se odihnească pentru minim 10 minute. Ungem 12 cupe de brioșe pe care le vom umple. Se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Se servesc reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe de ovăz cu scorțișoară" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:04

Rocsi 1

17.02.2016, 20:49

Iau si eu una!

vasy16 1

28.02.2016, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fudge de ciocolata cu alune