Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata

de laura2002 in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 1123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua (depinde de tava)
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 0,500 gr. capsuni
  • 1 zahar vanilat
  • Decor
  • 1 cutie frisca
  • 1 ciocolata amaruie/cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare . Se adauga zaharul in ploaie.


Galbenusurile amestecate cu apa minerala se adauga peste albusurile spuma. Se adauga faina si zaharul. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pun citeva capsuni (poza 3)


Se pune compozitia in tava si se pun capsuni deasupra (poza 4)


Se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.


Dupa ce se raceste se pune frisca batuta si ciocolata rasa. (poza 5) Combinatia este delicioasa.


Prajitura mea a iesit mai mica. Daca o vreti mai inalta puneti 6 oua si la cantitati cite o lingura in plus.

 

TIPS-URI

1

Frisca batuta se pune peste prajitura dupa ce  se raceste

2

Deasupra se rade ciocolata amaruie cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Alina26 1

23.05.2013, 10:15

buna!!!

Rocsi 1

23.05.2013, 11:30

Buna prajitura

MotanLaOale 1

23.05.2013, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Deliciu cu visine"