Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata

de laura2002 in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 1769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua (depinde de tava)
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 0,500 gr. capsuni
  • 1 zahar vanilat
  • Decor
  • 1 cutie frisca
  • 1 ciocolata amaruie/cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare . Se adauga zaharul in ploaie.


Galbenusurile amestecate cu apa minerala se adauga peste albusurile spuma. Se adauga faina si zaharul. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pun citeva capsuni (poza 3)


Se pune compozitia in tava si se pun capsuni deasupra (poza 4)


Se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.


Dupa ce se raceste se pune frisca batuta si ciocolata rasa. (poza 5) Combinatia este delicioasa.


Prajitura mea a iesit mai mica. Daca o vreti mai inalta puneti 6 oua si la cantitati cite o lingura in plus.

 

TIPS-URI

1

Frisca batuta se pune peste prajitura dupa ce  se raceste

2

Deasupra se rade ciocolata amaruie cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Alina26 1

23.05.2013, 10:15

buna!!!

Rocsi 1

23.05.2013, 11:30

Buna prajitura

MotanLaOale 1

23.05.2013, 14:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu cirese