Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata

de laura2002 in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 3022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua (depinde de tava)
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 0,500 gr. capsuni
  • 1 zahar vanilat
  • Decor
  • 1 cutie frisca
  • 1 ciocolata amaruie/cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare . Se adauga zaharul in ploaie.

Galbenusurile amestecate cu apa minerala se adauga peste albusurile spuma. Se adauga faina si zaharul. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pun citeva capsuni (poza 3)

Se pune compozitia in tava si se pun capsuni deasupra (poza 4)

Se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.

Dupa ce se raceste se pune frisca batuta si ciocolata rasa. (poza 5) Combinatia este delicioasa.

Prajitura mea a iesit mai mica. Daca o vreti mai inalta puneti 6 oua si la cantitati cite o lingura in plus.

TIPS-URI

1

Frisca batuta se pune peste prajitura dupa ce  se raceste

2

Deasupra se rade ciocolata amaruie cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise