Briose de post, cu arome de sarbatori

de anomisana in Prajituri, 27 Noi 2013 | 2127 vizualizari

 

Pentru ca ne pregatim de sarbatori si unii dintre voi tin post, va aduc aceasta reteta minunata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 200g zahar
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 mere rase
  • 100 g migdale macinate (nuci, alune)
  • 2 linguri gem (de care doriti)
  • 275 g faina cernuta
  • 5g praf de copt
  • scortisoara
  • coaja de portocala rasa
  • vanilie (optional)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post, cu arome de sarbatori:

Ingredientele se adauga intr-un bol, in ordinea indicata mai sus si se amesteca pana la omogenizare. Se toarna in forme de briose si se coc. Dupa copt, le decorati dupa imaginatie.

 

TIPS-URI

1

Se pot turna si in tava de prajitura, iar daca adaugati cacao in compozitie, obtineti negresa de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post, cu arome de sarbatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

27.11.2013, 21:23

ce frumusele
Nu te-am vazut demult Ana

danakarin 1

28.11.2013, 08:59

adorabile !

Pushaa 1

04.03.2014, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu nuci si stafide