Briose din albusuri cu dulceata de visine

de MIUTA in Dulciuri, 29 Iun 2011 | 3545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pahar albusuri(5 bucati)
  • un pahar zahar
  • un pahar cu varf faina
  • 1/2 praf de copt
  • coaja si sucul de lamaie
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte rece
  • un praf de sare
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu dulceata de visine:

Am batut albusurile spuma,am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit.Am adaugat uleiul in fir subtire apoi laptele.Am adaugat coaja de lamaie si praful de copt stins in suc de lamaie.Am pus un praf de sare si am adaugat faina amestecand usor cu o lingura de lemn.

Formele de briose le-am uns cu ulei.Am pus compozitie cu o lingura in forma de briose si am pus in fiecare cate o visina din dulceata.Am dat la cuptor cca 30 minute.Din restul compozitiei am facut un chec mic in care am pus pe mijloc dulceata de capsuni.

A iesit ceva delicios dar data viitoare o sa pun in forme hartie de copt deoarece dulceata se lasa pe fundul tavii si a trebuit sa frec la tavi de mi-au sarit capacele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti