Briose marmorate

de La Ancuta in Prajituri, 9 Feb 2011 | 1990 vizualizari

 

Am pregatit briosele si cafeaua pentru maine dimineata :)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose marmorate:

Mixam bine ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam apoi zaharul si mixam pana se topeste.


Adaugam untul moale si omogenizam.


Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat. Amestecam bine pana se omogenizeaza.


Luam 2 linguri din aluat si il amestecam cu cacaoa.


Ungem formele pentru briose (sau folosim hartiute) si punem cate o lingura de aluat in fiecare forma. Deasupra punem o jumatate de lingurita de aluat cu cacao si amestecam pentru a lua aspectul marmorat.


Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc si trec testul scobitorii (15-20 de minute).


Scoatem din forme si lasam sa se raceasca.


Se potrivesc foarte bine la cafeaua de dimineata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose marmorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

11.02.2011, 08:47

bune si frumoase

La Ancuta 1

11.02.2011, 10:23

Multumesc Vladimir

adry88 1

04.07.2011, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, reteta Ioanei