Pandispan cu prune

de deyutzky in Prajituri, 6 Oct 2013 | 9738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 4 oua
  • 160 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 80 ml ulei
  • 120 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • prune + 1 plic zahar vanilat
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Prunele se spala bine, li se scot samburii, se pune peste ele plicul de zahar vanilat si se lasa deoparte.

Intr-un vas se pun ouale, zaharul, zaharul vanilat si sarea si mixam pana cand ouale isi dubleaza volumul.

Se adauga treptat uleiul si iaurtul si se mixeaza bine.

Se toarna in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se continua sa se mixeze la treapta cea mai mica a mixerului.

Se tapeteaza o tava ( 26 cm diametru) cu hartie de copt si se toarna jumatate din compozitie si se coc 2 blaturi de pandispan (sau o puteti turna acum pe toata, va iesi un blat si mai voluminos).

Se pun prunele in aluat si se da tava la cuptor pt aprox. 25 de min.

Se verifica cu o scobitoare daca este gata.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese