Briose Muffins cu ton

de Catalina L in Ton, 15 Mai 2015 | 1163 vizualizari

 

Ce bune au fost..... o reteta rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in suc propriu-140g Petite Navire
  • 4 oua
  • 2 linguri de branza pentru tartinat
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 2 cepe noi
  • 1 rosie
  • 2 linguri de faina
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Muffins cu ton:

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati rosia in cubulete.


In bolul robotului puneti tonul cu sucul lui si amestecati.


Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati.


Puneti ceapa taiata, branzeturile, rosia.


Condimentam dupa gust cu sare si piper, adaugati faina si amestecati toata compozitia pentru o buna omogenizare.


Cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia in formele de briose- nu vor creste foarte mult.


Puneti la cuptor la 200°C pentru 15- 20 minutes.


Cand le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca inainte de a le scoate din forme.


Se servesc ca aperitiv: simple sau cu o salata verde...........


Pofta buna !!!!


 

TIPS-URI

1

le lasam sa se raceasca inainte de a le scoate din forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Muffins cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

16.05.2015, 07:38

Bune!

mirela0911 1

17.05.2015, 16:23

Gicuta69 1

18.05.2015, 08:24

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu lamaie, mac si ricotta