Briose parfumate

de mena29 in Prajituri, 28 Iun 2012 | 2668 vizualizari

 

Pentru ca azi am primit usoare mustrari de la Gaby ca nu am mai facut ceva de mancare si pentru ca vreau sa-i demonstrez acestei fete,dragi mie,ca da,se mai intampla si minuni :))),m-am pus pe treaba si am facut cateva dulciuri printre care si aceste delicioase briose parfumate.Fiicei mele ii plac tare mult briosele,dimineata,cu o cana cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 200 gr zahar
  • 1 pahar lapte
  • 1 lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 330 gr faina alba
  • 1 praf de sare
  • 1/2 kg caise
  • Zahar pudra pentru decor
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose parfumate:

Intr-un castron spargem ouale, adaugam zaharul si vanilia, mixam bine ,adaugam laptele, uleiul, sucul si coaja rasa de lamaie, sarea, faina si praful de copt cernute. Amestecam bine cu mixerul, toate ingredientele si punem compozitia in formele de briose. Umplem formele de 3/4 cu compozitia rezultata iar deasupra punem bucatele de caise.


Coacem briosele in cuptorul preancalzit la 180 grade C,aproximativ 25 min.


Cand sunt reci le pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose parfumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:15

Si mie-mi plac langa lapte

mena29 1

04.04.2013, 21:00

RuxyRux 1

14.05.2013, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure