Briose simple

de MIUTA in Dulciuri, 7 Oct 2011 | 17736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1/2 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 110 g unt topit
  • o lingura esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • 2 linguri mac
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose simple:

Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate:faina,zaharul,praful de copt si putina sare.

In alt vas se amesteca untul topit,laptele caldut,coaja de portocala,esenta de vanilie si oul.Trebuie foarte bine amestecate cu o lingura de lemn apoi se pun ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca usor pentru a se combina.

Punem cele doua linguri de mac si amestecam usor.

Ungem formele de briose cu putin ulei si turnam compozitia de briose fara a umple forma .

Se coc 15-20 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose simple" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune